UNNS Четка за Тоалетна с Дълга Дръжка Държач за Четка за Тоалетна с Основание Четка за Тоалетна с Модерен Креативен Дизайн на Четка За Тоалетна Потребителска Четка з?
New

UNNS Четка за Тоалетна с Дълга Дръжка Държач за Четка за Тоалетна с Основание Четка за Тоалетна с Модерен Креативен

BGN 0.00

Налично за поръчка

Многофункциональную четка за тоалетна може да се използва не само за облекла, но и за почистване на мивки, мивки и вани, поддържане на чистотата и красотата на бани. 1. Четка за тоалетна с дълга дръжка : Благодарение на овальному дизайн бляскави магически изделия също толкова стилен и много удобен апарт като произведения на изкуството, както пенливи майсторство на изработка, изработени от кристал, подобно на пролетта, която може да се вземе вкъщи. 2. Глава на четка е изработена от нескользящего коприна, който лесно отвалить по време на употреба.Главата на четката може да замени старата, което е много удобно. 3. Форма на четка съответства на структурата на тоалетни, притежава силна дезактивирующей способност и лесен за използване. 4. Основата е стабилна, изящна изработка производство, гладки и кръгли ръбове, кристално чисти, което отразява изискан вкус на изделия от стъкло, красиви и практични.Четка за тоалетна е подходяща за всяка баня е незаменим аксесоар за прибиране на вашата баня.Компактен компактен дизайн удобен за съхранение и organize.Name : Комплект за почистване на четка за тоалетна Материал : стъкло (метален щеточный прът) Спецификация : 3,9 инча * 3,9 инча * 15,3 дюймаск : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.2. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми.4. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Основни характеристики

3.9 inches * 3.9 inches * 15.3 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Най-добри сделки