Тоалетен огледало LMZNXCZ с led подсветка, Голямо огледало за грим с подсветка, 3-Цветно Регулируема, с функция Smart Memory Touch е Подходящ за гардероби в спалнята, Стенни Плот 1
New

Тоалетен огледало LMZNXCZ с led подсветка, Голямо огледало за грим с подсветка, 3-Цветно Регулируема, с функция

BGN 39.99

Налично за поръчка


[Интелигентно сензорно управление, регулируема яркост на светлина и цветна температура] : Продължителното натискане на бутона "P" може да се регулира в зависимост от вашите нужди от 20% до 100% от яркостта на светлината, може да се използва в продължение на 50 000 часа; Натискане на бутона "M" можете да настроите три режима на осветяване : студено бяло (7000 До), неутрално бяла (5000 К), и топло бяла светлина (3000 К), това е вашият ежедневен грим, грим за работа, партита и други поводи, е добър помощник в грима.Това е най-добрият подарък за Коледа, рожден Ден, Ден на майката, Ден на благодарността, годишнина и други празници за вашите роднини, близки, приятели и колеги! .
[Функция на добра памет] : просто трябва Да натиснете кратко бутона за включване / изключване на захранването, вие можете да се възстанови на яркостта на осветлението, което сте използвали за последен път, и състоянието на режима на осветление, без необходимост от повторно конфигуриране.
[Обслужване 100% удовлетвореност] : Ако имате някакво недоволство стока, моля, свържете се с продавача, екипът на продавача ще ви осигури качествено обслужване; Огледало се отнася до крехки стоки, продавачът използва вакуумную хлопковую опаковка, ако получите продукт с увреждане при транспортиране, продавач напълно компенсира, пожелавам ви късмет пазаруване! .Това е най-добрият подарък за Коледа, рожден Ден, Ден на майката, Ден на благодарността, годишнина и други празници за вашите роднини, близки, приятели и колеги! .
[Огледало повече, по-ярки, по-ясни] : Това е много голямо огледало за тоалетка маса със задно осветление с размери 18 "Lx22" H; може да се върти на 360 градуса под всякакъв ъгъл, който искате да регулирате, То е снабдено с 10-кратно увеличително огледало за увеличаване на всяка информация, която вие искате да се помисли : тя е заобиколена от 180 висококачествени led топки, по-ярка от холивудски лампи и гарантирано няма да бъде толкова остър, както и други източници на светлина.
[Обслужване 100% удовлетвореност] : Ако имате някакво недоволство стока, моля, свържете се с продавача, екипът на продавача ще ви осигури качествено обслужване; Огледало се отнася до крехки стоки, продавачът използва вакуумную хлопковую опаковка, ако получите продукт с увреждане при транспортиране, продавач напълно компенсира, пожелавам ви късмет пазаруване! .[Огледало повече, по-ярки, по-ясни] : Това е много голямо огледало за тоалетка маса със задно осветление с размери 18 "Lx22" H; може да се върти на 360 градуса под всякакъв ъгъл, който искате да регулирате, То е снабдено с 10-кратно увеличително огледало за увеличаване на всяка информация, която вие искате да се помисли : тя е заобиколена от 180 висококачествени led топки, по-ярка от холивудски лампи и гарантирано няма да бъде толкова остър, както и други източници на светлина.
[Взрывозащищенное огледало със здрава метална рамка] : Рамка изработени от здрава алуминиева сплав, която е лека, много издръжлив и дълготраен; Корпус огледала изработени от сребро огледала, без съдържание на мед, който таксите на обикновените огледала, защита на околната среда, по-дълъг експлоатационен живот, дори и ако огледалото е случайно счупване, всички счупени огледала склеятся и не ще разбрызгиваться, за безопасността на вас и вашето семейство.
[Интелигентно сензорно управление, регулируема яркост на светлина и цветна температура] : Продължителното натискане на бутона "P" може да се регулира в зависимост от вашите нужди от 20% до 100% от яркостта на светлината, може да се използва в продължение на 50 000 часа; Натискане на бутона "M" можете да настроите три режима на осветяване : студено бяло (7000 До), неутрално бяла (5000 К), и топло бяла светлина (3000 К), това е вашият ежедневен грим, грим за работа, партита и други поводи, е добър помощник в грима.
[Най-добрият подарък за хората] : Това е едно голямо огледало за грим с led подсветка има красив и благороден външен вид и прецизно отражение, което може да се постави на масата или да виси на стената.

Основни характеристики

Най-добри сделки