шун yi Led Ночники, Издълбана в стената, стената с Фотоэлементом от здрач до зори, - Вградени нощна светлина за Бебе, Бебета, Детска стая, антре, Детски стаи, стълби, (Роз?
New

шун yi Led Ночники, Издълбана в стената, стената с Фотоэлементом от здрач до зори, - Вградени нощна светлина

BGN 3.49

Налично за поръчка

▶ Автоматично включване/изключване със светлинен сензор, с помощта на сензор от здрач до зори, тази нощен вилица, автоматично се включва привечер, през нощта или при слаба светлина на околната среда, автоматично се изключва на разсъмване или в околната среда
. ▶ Мека бяла светлина, топла светлина и липсата на трептене ще помогнат за облекчаване на съня и сън на вашето дете.Ако се събудиш през нощта, да не даде своите очите се уморяват и достатъчно осветите стаята, за да се движат.
. ▶ За спестяване на енергия, този стенен лека нощ е включена в сумрак, автоматично се изключва на разсъмване, ниска консумация на енергия, много икономичен и екологично чист.Можете да се отразят стълбище площадка, коридор, стълбище или на всяко друго място, когато имате нужда от сигурност светлината в нощта.
. ▶ Е изработен от ABS пластмаса с най-високо качество, той е компактен и може да се монтира на стената.Подходящ за помещения с всякакъв размер, с размер 3,15 инча * 3,15 инча.
. ▶ Широк спектър от приложения, нощно шкафче, детска спалня или детска стая, детска стая, всекидневна, баня, коридор, стълбище, стълбищна площадка, гараж в сутерена, идеален лека нощ на всяко място през нощта, осветление в стаята, няма да пречат на другите да спят.
. ▶ Автоматично включване/изключване със светлинен сензор, с помощта на сензор от здрач до зори, тази нощен вилица, автоматично се включва привечер, през нощта или при слаба светлина на околната среда, автоматично се изключва на разсъмване или в околната среда ▶ Мека бяла светлина, топла светлина и липсата на трептене ще помогнат за облекчаване на съня и сън на вашето дете.Ако се събудиш през нощта, да не даде своите очите се уморяват и достатъчно осветите стаята, за да се движат. ▶ За спестяване на енергия, този стенен лека нощ е включена в сумрак, автоматично се изключва на разсъмване, ниска консумация на енергия, много икономичен и екологично чист.Можете да се отразят стълбище площадка, коридор, стълбище или на всяко друго място, когато имате нужда от сигурност светлината в нощта. ▶ Е изработен от ABS пластмаса с най-високо качество, той е компактен и може да се монтира на стената.Подходящ за помещения с всякакъв размер, с размер 3,15 инча * 3,15 инча. ▶ Широк спектър от приложения, нощно шкафче, детска спалня или детска стая, детска стая, всекидневна, баня, коридор, стълбище, стълбищна площадка, гараж в сутерена, идеален лека нощ на всяко място през нощта, осветление в стаята, няма да пречат на другите да спят.

Основни характеристики

Най-добри сделки