Красиви Мультяшные с Преливащи се цветове Стикери за стена с Единорогом, Стикери за стена, Сладък, с монтиран на стената Артистичен Интериор, Свалящ се Vinyl Стикер на
New

Красиви Мультяшные с Преливащи се цветове Стикери за стена с Единорогом, Стикери за стена, Сладък, с монтиран

BGN 11.57

Налично за поръчка

Cartoony еднорог - Този стикер на стената се състои от привлекателен еднорог, дъгата и звезди, които ще украсяват стените и ще направят вашия дом по-топъл.Насладете се на DIY : комплекта включва един голям лист стикери за стени, около 28 × 15 см / 72 см × 38 см, всяко парче може да се разположат свободно, можете да използвате въображението си, за да ги украсяват по желание.На сцената на приложение : Стикер на стената може да се прилага за декорация на дома хол, спалня, кабинет, хладилник, места или други места, които искате.Силна лепливост : Изработен е от винил, има дълга адгезией, экологичен, е водоустойчив и устойчив на цвят.Може дълго да се придържаме към всяка гладка и равна повърхност.Начин на опаковки - roll, можете да се развивам и да разпери стикер след получаването й и сложи в нея нещо, за да го известно време остава плоска, което ще улесни нейното приклеивание.Свалящ стикер за стена : Тази отслаивающаяся vinyl стикер лесно се нанася и отстранява, без да оставя никакви следи.Моля, обърнете се към подробно рисунката, за да научите как да използвате етикети.Описание на продукта : Изключителна стикери за стени, цветни стикери за стена за декорация на стените у дома Марка : PLIGREAT Ние сме магазин, който се специализира в предлагането на разнообразие от продукти за декорация на дома и аксесоари.Ние също така предлагаме всички видове полуготови продукти и подаръци, заповядайте в cinsult, нашият сервизен персонал cusomer, и добре дошли в началната страница на нашия магазин.Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти най-уникалните често срещаните и ценово ефективни продукти.Ако имате голяма страст за живот и творчество, ние ще бъдем вашия надежден партньор.Параметри : Марка : PLIGREAT Материал : Vinly Цвят : многоцветен Размер : както е показано Забележки : 1. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с качеството или други въпроси. 2. Поради светлинни ефекти, яркост на монитора и настройките на контраста може да има някои малки разлики в цветовото тон на изображения и самата стока. 3. Продукт на снимката може да изглежда повече, отколкото е в действителност.Моля, обърнете внимание на картата размери.

Основни характеристики

Brand:
PLIGREAT
Material:
Vinly
Color:
Muticolored
Size:
As Shown
Notes:
1. Please feel free to contact us if there is any qaulity problem or any other questions.:
2. Due to the lighting effects, the monitor's brightness and the contrast settings, there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
3. The item in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to the size map.:

Най-добри сделки