Комплект Съединителни Гайки, 5шт От Неръждаема Стомана 304 с Защита от Ръжда, Лесен за Сглобяване на Съединителната Гайка M10 за Игли
New

Комплект Съединителни Гайки, 5шт От Неръждаема Стомана 304 с Защита от Ръжда, Лесен за Сглобяване на Съединителната

BGN 52.96

Налично за поръчка

Материал от неръждаема стомана 304 : Тези ядки са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, която е устойчива на корозия, трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Лесен монтаж : Гайка, изработен от стандартен шест двустранен прът, който може лесно да се демонтира и да се съберат с помощта на шест двустранен ключ.Приложение : Тази гайка е подходящ за болтове, игли, машинни винтове, резба пръчки и т.н., И тези на ядки, използвани за подвързване на две парчета заедно, за да ги направи едно цяло. 5 бр. : В опаковка от 5 броя гайки, те са лесно да се замени и се използва, много е удобно!.Удобна переноска : Благодарение на по-малък размер и лесно теглото можете лесно да вземе тези ядки със себе си, за да помогне в работата.Функция : 1. Материал от неръждаема стомана 304 : Тези ядки са произведени от висококачествени материали от неръждаема стомана 304, който е устойчив на корозия, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.2. Лесен монтаж : Гайка с стандартен шестигранным стълб, който може лесно да се демонтира и да се съберат с помощта на шест двустранен ключ.3. Приложение : Тази гайка е подходящ за болтове, игли, машинни винтове, резба пръчки и т.н., И тези на ядки, използвани за подвързване на две парчета заедно, за да ги направи едно цяло.4. 5 бр. : В опаковка от 5 броя гайки, те са лесно да се замени и да използвате, ви е много удобно!5. Удобна переноска : Благодарение на по-малък размер и лесно теглото можете лесно да вземе тези ядки със себе си, за да помогне в работата.Параметри : Тип на продукта : Шестостенни на съединителната гайкаматериал : неръждаема стомана 304 Цвят : Серебристыйспецификация : M10 x 1,5-17-l50 мм Предназначение : Специално предназначени за подвързване на две парчета заедно, за да ги направи едно цяло.Шестостенни гайки са подходящи за болтове, игли, машинни винтове, пръти с дърворезба и т.н., както и за вътрешна и външна употреба.Списък с пакети : 5 съединителните гайки x Hex.

Основни характеристики

Item Type:
Hex Coupling Nut
Material:
304 Stainless Steel
Color:
Silver
Specification:
M10 x 1.5-17-L50mm
Purpose:
Specially designed for fastening two parts together to make them one. Hex nuts are suitable for bolts, studs, machine screws, threaded rods, etc., and are suitable for indoor and outdoor use.
Package List:
5 xHex Coupling Nut :

Най-добри сделки