JAHH 35l Термална Чанта-Хладилник Раница-Хладилник за Пикник Голям Изолиран Охладител За Хранене Торбичка С Лед за Пътуване Мек Охладител За Хранене
New

JAHH 35l Термална Чанта-Хладилник Раница-Хладилник за Пикник Голям Изолиран Охладител За Хранене Торбичка С

BGN 0.00

Налично за поръчка

Използвайте плат Оксфорд, здрава и лесна грижа.Голям капацитет, здрава носеща способност, подходящи както за ежедневните обеди и полуфабрикати.Вътрешна филм от алуминиево фолио подобрява запазването на топлина и студ, а също така поддържа продуктите свежи и вкусни.Непромокаем, водоустойчив, прахоустойчив и така нататък.Може да се използва като чанта за обяд за пикник и т.н., чанта, която може да се насладите на цялото семейство.Използвайте плат Оксфорд, здрава и лесна за почистване. По-голям капацитет, здрава носеща способност, подходяща за ежедневно хранене.Вътрешна филм от алуминиево фолио подобрява запазването на топлина и студ, а също така поддържа продуктите свежи и вкусни.Непромокаем, водоустойчив, прахоустойчив и така нататък.Може да се използва като чанта за обяд за пикник и т.н., чанта, която може да се насладите на цялото семейство.Параметри : Материал : плат Оксфорд + алуминиева фольгаиспользование : храни модел Номер : 35lупаковка в комплекта : 1 бр. x раница-хладилник Забележка : 1. Поради различните партиди производство на детайли на продукта може да се различават леко.Ако обръщаш внимание на разликата, моля, купувайте я внимателно.2. Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.3. Поради друг дисплея и друго осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Основни характеристики

Material:
Oxford cloth + aluminum foil
Use:
Food
Model Number:
35L
Package Included:
1pcs x Cooler Backpack
Note:
1.Due to different producing batches, product details might be a little different. If you minding the difference, please buy it carefully.:
2.Please allow 1-3CM differs due to manual measurement.:
3.Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Най-добри сделки